Om MLUNCH.se


Varje dag serveras det 100-tals luncher på restauranger och caféer i Motala och Vadstena. På vår webbplats hittar du dagens lunch från restauranger och caféer i Motala, Vadstena, Borensberg och andra närliggande områden.

Med den här lunchguiden vill vi underlätta för dig som äter lunch ute. Det ska gå snabbt och enkelt att hitta vad som serveras till lunch. Därför kan du till exempel sortera matställen efter område – eller bara klicka på kartan för att visa lunchmenyerna. Äter du ofta lunch på samma ställe så kan du markera restaurangen som favorit.

Vi hoppas att fler ska upptäcka lunchutbudet och gå ut och äta på städernas caféer och restauranger.

Tips – Lägg ett bokmärke till sidan på telefonens skrivbord så når du sidan ännu snabbare. Som en app fast på webben – sajten anpassar sig nämligen efter din skärmstorlek.

MLUNCH.se är ett gemensamt projekt som utvecklas och drivs av de båda företagen FuzzyMedia & JH Flatcube AB. Du kontaktar oss enklast genom kontaktformuläret här.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och fel på lunchmenyer, kontakta oss om du upptäcker att något är fel så gör vi vårt yttersta för att rätta till det så snabbt som möjligt!

Adress och andra kontaktuppgifter
Science Park
Gjuterigatan 9
553 18
Jönköping

FuzzyMedia
Michael Karlsson
0703-516630

JH Flatcube AB
Jimmy Höög
0736-963858

Väl mött,

Michael & Jimmy

 

 

 

 

 

 

 

(Tack till Fatcow.com för tillåtelse att använda ikoner)