Catering i Motala


Annonsplats
Annonsplats för catering. Ring Jimmy på 0736-963858 eller kontakta oss för mer information.

 


Restauranger och företag som erbjuder catering:

Motala

Maxi ICA Stormarknad
Motala Convention Centre
Harrys Pub och Restaurang
Persson’s Pojkar
Event Sweden
Snäckan
Östenssons Livs

Vadsten

Valven
Rådhuskällaren
Restaurang Wasa
Levins Kök

Finns det fler cateringföretag i Motala och Vadstena? Skriv en rad till oss så lägger vi till er gratis på listan. Här följer lite allmän information.

Catering till bröllop och fester

Catering beställs till bröllop, större födelsedagsfester, invigningar, företagsfester eller vid andra festligheter.

Populära bufféer

Det är populärt att beställa bufféer. Gästerna kan då själva plocka maten som står upplagd på ett bord istället för att några extra personer behöver agera servitörer. salladsbuffé, exotisk buffé, medelhavsbuffé för att nämna några som brukar gå att beställa. Ett annat populärt val är att beställa smörgåstårta. Det brukar vara ett billigare alternativ men passar kanske inte alla tillställningar. Hör med din cateringfirma vilka alternativ som finns.

Det mesta går att ordna

Cateringföretagen kan ofta ordna med fler saker än bara maten. Du kanske behöver en uppsättning porslin med tallrikar, knivar, gafflar och glas? Tänk på att om du hyr porslin så får du betala om du skulle ha sönder något gods. Stora cateringföretag brukar även kunna hyra ut stolar, möbler, tält och så vidare.

Tänk på att vara ute i god tid med din beställning. Vissa firmor behöver bara ett par dagar på sig medan andra behöver mer tid. Det vanliga är att du betalar ett pris per portion / person. I dessa fall behöver du också inkludera ett minst antal rätter i din beställning.

Vi hoppas du får en riktigt trevlig och lyckad fest/tillställning.